2024. május 20. (hétfő) 10:19

Paris Hilton elárulta újszülött fia nevét

Paris Hilton

Ezen a héten a „Ez Párizs” című podcastjában a realitysztár azt mondta, hogy fiát Phoenixnek nevezte el. Hilton és férje, Carter Reum a múlt hónapban elárulta, hogy béranya révén közös babájuk lesz.
„Egyelőre mindent nagyon titokban tartunk” – mondta Hilton a podcastban. „Még az anyám, a húgom vagy a legjobb barátaim sem – senki sem tudta, amíg nem lett több mint egy hetes.” „Ha elmondod egy embernek, akkor ők elmondják valakinek, aztán hirtelen a TMZ-ben vagy a hatodik oldalon” – tette hozzá.
Hilton felolvasott egy részletet nemrég megjelent „Párizs: Az emlékirat” címmű könyvéből, ahol elmagyarázza, miért választotta a pár a Phoenix nevet.
„Ha minden jól megy, mire ezt elolvasod, Carternek és nekem kisfiam lesz” – olvasta Hilton. „Azt tervezzük, hogy Phoenixnek nevezzük el, amit évekkel ezelőtt eldöntöttem, amikor városokat, országokat és államokat kerestem a térképen, és kerestem valamit, ami illik Párizshoz és Londonhoz.”
„Sokkal fontosabb, hogy a madár az, amelyik elég, majd felemelkedik a hamuból, hogy újra repüljön. Azt akarom, hogy a fiam úgy nőjön fel, hogy tudja, hogy a katasztrófa és a diadal egész életünkben körbe-körbe jár és jön, és ez nagyszerű szolgálatot tesz nekünk.”

Még több bulvár…