2024. május 20. (hétfő) 11:41

Potyondi visszavág

„A komment mezőben rengetegen nevezték őt humortalan, hímsoviniszta NER-szolgának. De úgy gondolom, hogy akik ezt emelték ki, félreértették őt. Jó, azzal mondjuk egyetértek, hogy Nacsa Olivér humortalan, hímsoviniszta NER-szolga, de hát ebben nincsen semmi újdonság! Ezekből nemcsak megél, de büszke is rá! (…) Ami viszont nem köztudott, de fontos információ az Ihos József Szakmunkásképző legszorgalmasabb növendékéről, Nacsa Olivérről, hogy gyáva. Igen, Olivér, gyáva vagy!”

Ezt Pottyondy Edina mondta Youtube-csatornáján, reagálva Nacsa Olivér kijelentésére, miszerint „a humor nem egy női műfaj”. A kormánypárti „humorista” azután találta ezt mondani, hogy megkérdezték tőle, mint gondol Pottyondy Edináról. Nacsa később egyébként Instagramján jelezte, „vállalja”, amit mondott.
„A riporter azt kérdezte tőled, hogy mit gondolsz rólam. Nem a nőkről, rólam. Ha lennének tökeid, akkor azt mondtad volna, hogy nem tetszik, amit csinálok, vagy tehetségtelennek tartasz vagy nem vagyok vicces. Bármelyik elég lett volna. Ehelyett azon kezdtél el álságosan sajnálkozni, hogy hát a nőknek nincs humoruk, és a közönségnek sincs rájuk fogadókészsége!” – mondta Pottyondy, aki aztán felsorol egy rakás magyar női humoristát.

Még több bulvár…