2023. december 03. (vasárnap) 11:56

Schobert nem hisz a holdra szállásban sem

Schobert Norbi volt Hajdú Péter vendége a Beköltözve legutóbbi adásában, s a fitneszguru rögtön belecsapott a lecsóba, s közölte, a kalóriaszámlálás akkora hülyeség, mint az 1969-es Holdra szállás, amit nem hisz el.

„Gondolj bele! Kilőttek egy rakétát. Megcélozták vele a Holdat, ment föl az űrbe ezerrel. Honnan tudták a csillagászok, hogy a Holdnak mekkora a gravitációs ereje? Nem tudták.Persze, ott voltak. És amikor leszálltak, és vették Neil Armstrongot, akkor egy külső kamera már ott volt. Tehát valaki már előtte a Holdra lépett, aki fölvette, mikor kiszállt az űrhajóból. Meg lobogott a zászló, mikor nincs a Holdnak légköre. Mi lobogtatta? Az űrszél? Vagy a ventilátor? És azóta miért nem volt senki a Holdon? Én nem hiszek a Holdra szállásban.”

Sokan megirigyelhetik Schobert Norbi mindent elsöprő magabiztosságát, aki immár felcsapott fizikusnak is, s maga is egy összeesküvés elméletet támogat, mint egy-két bolond a világon. Persze, nem ez az első hülyeség, amit közzé tett, de úgy tűnik, nem tanult belőle. Egyébként még olcsón megúszta, mert Hajdu túl kíméletes volt, más riporterek, például Havas vagy Friderikusz a földbe döngöltélc volna…

Még több bulvár…