2024. április 14. (vasárnap) 05:57

Adózási ismeretekkel bővül a Coca-Cola ingyenes oktatási platformja

Coca Cola course

Négy témakört érintő adózási ismeretekkel bővíti ingyenesen elérhető online tananyagait a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. oktatási platformja – közölte az üdítőgyártó vállalat csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint az adószakértők által összeállított oktatási anyagban a felhasználók megismerkedhetnek az adózási alapfogalmak mellett a magánszemélyek és vállalkozók adózásának főbb témaköreivel, valamint az online adózással.
Hozzátették: az új oktatási modulok és azok példái segítséget nyújthatnak akár az adóbevallás elkészítéséhez vagy saját vállalkozás elindításához.
A Coca-Cola Magyarország oktatási platformja 2017 óta működik, hogy segítsen a 18-35 év közötti fiataloknak a munkaerőpiaci elhelyezkedésben. A honlapon regisztrált felhasználók ötezernél is több képzést végeztek el – ismertették.
A program oktatási felületén, a www.enjovom.hu oldalon lévő tananyagok önismeretben, állásinterjúra való felkészülésben, önéletrajzírásban, közösségi média használatban, vállalkozásindításban, jogi és pénzügyi alapismeretekben segítenek a felhasználóknak – írták.
Az online tananyagok mellett személyes, kiscsoportos workshopok is elérhetők, amelyeken szakképzett trénerek segítenek a résztvevőknek munkaerőpiaci készségeik fejlesztésében. A 18-35 év közötti nem dolgozó és nem is tanuló fiatalok mellett a workshopok elérhetők hátrányos helyzetű fiataloknak, kismamáknak, fiatal nőknek, kisgyermekes szülőknek, fiatal vállalkozóknak, fogyatékossággal élő fiataloknak és pályaválasztás előtt álló középiskolásoknak – áll a közleményben.

Még több életmód…