2025. február 12. (szerda) 07:07

Frei kávézó – Ami jó és ami nem

A Frei kávézóban, legyen az bárhol is az országban mindig elolvasom a magazinjukat, mert nagyon színes, olvasmányos és fölöttébb érdekes ismereteket ad a kávéról, kávézásról. Azóta tudok az etióp, brazil vagy éppen guatemalai ültetvényekről és a különböző fajtákról vagy éppen a mézes eljárással feldolgozott kávéról. A kedvencem egyébként a nicaraguai dohány kávé, amely valóban megidézi Latin Amerikát és kínálná magát egy szivar is, ha rá lehetne gyújtani.A legutóbbi Frei magazinban olvastam, hogy milyen sikereket ért el a cég, kártyájuk is van, online is olvashatóak és a világ több pontján nyílt üzletük.Ez szép egy magyar vállalkozástól, csak vannak rossz hírek is. A Falk Miksa-Balaton utca sarkán lévő üzletük kiváló helyen van, gyakran telt házzal megy, de a színvonal egyre csökken. Az utóbbi két évben több személyzet is volt, s csak abban hasonlítottak, hogy egyre lejjebb adták. Most már ott tart a valószínűleg franchise üzlet, hogy nincsenek üdítők, gyakran az alapvető alapanyagok is hiányoznak. Nemrégiben már a dohány kávét sem tudták elkészíteni, a mosdók piszkosak, a férfi mosdóról egy hónapja hiányzik a kilincs, be sem lehet zárni. Ez nagyon rossz reklám a cégnek…

Még több életmód…