2024. május 20. (hétfő) 10:42

Nagy Feró – Fidesz-csicska vagyok

Nagy Feró egy beszélgetésen kijelentette, hogy „igen, Fidesz-csicska vagyok”, majd közölte, hogy a kormányban zseniális emberek vannak. Kár, hogy egy nevet sem említett, mert akkor mi is megvilágosodnánk, hogy miért megy olyan rosszul a magyar kormánynak, ha ilyen emberek alkotják Talán bizony áruló is van köztük?

A Kossuth-díjas magyar zenész Menczer Tamással beszélgetett Budakeszin, akkor mondta ki e súlyos szavakat, amely sehogysem illik. a múltjába, de ugye, mindenki változik, ha egy kicsit megolajozzák a megfáradt fogaskereket.

Nagy Feró nemrég a Budakörnyéki Kommentár vendége volt, és a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkárával beszélgethetett, amiről nemrég egy videó is előkerült. A művész többek között arról is beszélt, hogy mindenkinek fel kellene vállalnia, ha a Fideszt támogatja. Majd hozzátette, hogy ő 6-7 éve jött rá arra, hogy ki kell állnia és megmondani:

„igen, hölgyeim és uraim, én Fidesz-csicska vagyok”.

Majd a nemzet csótánya azzal folytatta, hogy ki kell állni és segíteni kell az Orbán-kormánynak, mert szerinte „zseniális emberek vannak a kormányban, még államtitkári szinten is” – hangsúlyozta.

Még több életmód…