2024. május 20. (hétfő) 10:41

Újranyit Magyarország legnagyobb szállodája

A Danubius Hotel Hungaria még novemberben zárt be, mert nem tudták hatékonyan üzemeltetni.

A Danubius Hotel Hungaria november 1-jén zárta be átmenetileg a kapuit. Az üzemszünetről szóló döntést azzal indokolták, hogy a 499 szobával rendelkező hotelt az akkori foglaltsági előrejelzések mellett nehezen lehetett volna hatékonyan üzemeltetni a téli szezonban. Most viszont egy héttel az átmeneti szünet vége előtt, február 23-án újranyitnak.

Az ok, hogy a szálloda vezetősége a tavaszi-nyári foglaltsági előrejelzések terén cégszinten pozitív tendenciát tapasztal. Egyrészt a szabadidős csoportok érdeklődése visszatérni látszik Budapest és az ország iránt, másfelől pedig idén sok olyan eseményt szerveznek Budapesten, melyek kiemelt érdeklődésre számíthatnak. Ezért,

a várható keresletet figyelembe véve úgy ítéltük meg, hogy most van itt az ideje a kapacitásaink bővítésének, a Danubius Hotel Hungaria megnyitásával.”
„Az átmeneti üzemszünet alatt a szállodában dolgozó összes kollégáról gondoskodott a cég. Széles körű szállodai portfólióval rendelkezünk a fővárosban, így ez idő alatt is lehetőségünk volt munkát biztosítani a Hungariában dolgozó kollégáinknak” – mondta el Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója.

A Danubius Hotel Hungaria újranyitásával a szállodalánc február végétől ismét kilenc szállodájában várja a vendégeket Budapesten, Bükön és Győrött.

Még több életmód…