Átszervezi magyarországi működését a Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt. (korábban Pannontej), amelynek keretében Répcelakon bezárja ömlesztettsajt-gyártó üzemét, Veszprémben viszont tovább erősíti a gyártást.2025 végéig bezárják a répcelaki ömlesztettsajt-gyártó üzemet. A döntés 160 embert érint, a munkatársaknak Veszprémben és a németországi Kemptemben lévő telephelyükön kínálnak munkát. Akik nem élnek a lehetőséggel, azoknak a törvényben és a kollektív szerződésben foglaltaknál kedvezőbb végkielégítési csomagot biztosítanak, illetve mindent megtesznek azért, hogy az értintettek minél előbb új munkahelyet találjanak.
A vállalat ipari stratégiája alapján az elmúlt években több millió eurós befektetéssel a veszprémi üzem lett a panírozott termékek európai gyártási és K+F központja. Itt további fejlesztéseket terveznek.A répcelaki gyártás megszűnése egy hosszú folyamat vége, amelynek során minden lehetőséget megvizsgáltak azért, hogy növelhessék a hatékonyságot. A répcelaki gyár kihasználtsága az elmúlt időszakban alacsony volt, a korszerűsítés pedig olyan mértékű és nehézségű beruházást igényelt volna, amely a társaság szerint gazdaságilag nem volt indokolható, a gyártás hosszú távon már nem volt fenntartható. A tervek szerint az ömlesztettsajt-termékek gyártása fokozatosan a németországi Kemptenben működő korszerű üzembe kerül át.