2024. február 22. (csütörtök) 15:59

Botka lányos apukaként panaszkodik

 

Botka László szegedi polgármester a Facebookon értékelte Novák Katalin köztársasági elnök lemondását „egy szegedi, lányos apaként”. Lehet, hogy túl szigorú volt, bár Botkáról tudni kell, hogy mindig markánsan fogalmaz és sosem beszél mellé. Talán ezért is ő még mindig Szeged polgármestere.

„Nekem három nagy, okos, gyönyörű lányom van, akiket arra nevelünk, hogy tudással, teljesítménnyel, munkával bármit elérhetnek. Nem könnyítette meg a dolgom, hogy többgenerációs, felső értelmiségi szegedi család lánya lett a NER celebje. Kati tíz éve még titkárnő, kabinetfőnök volt, semmi nem alapozta meg, hogy Magyarország államfője legyen, Orbán választotta és dobta egy ostoba hiba miatt”.

A polgármester itt arra utal, hogy Novák Katalin 2012-től Balog Zoltán miniszter kabinetfőnöke volt az emberminisztériumban. 2014-ben egyébként már családügyi

A szegedi polgármester még egy poént elhintett Novák Katalin sírnyalásával kapcsolatban. „Várkonyi Andi pedig az intelligenciában hisz, majd hozzáment Mészáros Lőrinchez!”

És a slusszpoén: „Kati, Andi nem könnyítettétek meg a szegedi lányos apák dolgát!”

Még több ITTHON…