2024. június 15. (szombat) 11:45

Csökkenő árak a Lidl-nél

Lidl

A Lidl Magyarországaz év eleje óta közel 200 termék árát csökkentette tartósan. Az intézkedésnek köszönhetően az érintett termékek akár 25 százalékkal olcsóbban beszerezhetőek – jelentette be a diszkontlánc hétfőn.

Az áruházlánc közleménye szerint 2023 január elsejétől folyamatos és tartós árcsökkentésbe kezdett, és ez idáig mintegy 200 termék árát mérsékelte. Az érintett árucikkek között helyet kaptak többek között sajtok és egyéb tejtermékek, gyümölcslevek, szendvics feltétek, valamint a mustár vagy akár a bacon is. Így például a rizs ára 11 százalékkal, a vegyes virágmézé 240 forinttal, míg a 400 grammos körcikkelyes sajt ára pedig 350 forinttal csökkent.

„Hosszú és nehéz tárgyalási periódus eredményének könyvelhetjük el, hogy számos termék esetében kedvezőbb beszerzési árakban sikerült megállapodnunk beszállítóinkkal. Januártól ez idáig 200 termék fogyasztói árát tudtuk csökkenteni, melyeknek mintegy fele legalább 5 százalékkal kerül kevesebbe, közel harmaduk esetében pedig 10-20 százalékkal mérsékeltük az árakat. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a következő hónapokban újabb és újabb tartós árcsökkentéssel álljunk a magyar emberek, családok mellett” – idézik Tőzsér Juditot, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetőjét.

Még több AKTUÁLIS…