2024. július 16. (kedd) 07:54

Gyurcsány fideszesnek titulálta Magyart

Magyar Péternek, a Tisza Párt alelnökének címezte legutóbbi Facebook-bejegyzését Gyurcsány Ferenc, amire állítása szerint azután szánta el magát, hogy Magyar tegnap interjút adott a Telexnek. Gyurcsány elismeri, hogy „sokértelmű óvatossággal” fordultak eddig Magyar irányába, mert nem igazán tudták eldönteni, ki ő, ráadásul azt is látniuk kellett, hogy Magyar híveit mennyire felzaklatja, ha kritizálják a választottjukat.

Gyurcsány szerint Magyar sokrétűnek mutatta magát eddig (hiszen ellenzékinek vallja magát, de a NER része volt; Orbán leváltásáról beszélt, de nem zárt ki egy koalíciót a Fidesszel), most viszont meggyőződött arról, hogy kicsoda valójában a Tisza Párt alelnöke.”Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy, frissebb, mint Orbán, de minden bizonnyal tehetségtelenebb. Eldőlt, hogy mentalitásod, gondolkodásod, véleményed a Fidesz világához köt, bár igaz, magadat jobban szereted, mint őket. Amit te gondolsz a világról, Európáról, Magyarországról, azzal mi nem értünk egyet. Új vagy a politikában, de régi, jól ismert fideszes szöveget nyomsz…”

Gyurcsány azt is mondta, hogy még nem tudják, Magyar honnan jött vagy ki küldte, ami persze egy hatalmas ostobaság. Mert az., hogy bizonyos Fideszes mantrákat még nemt adott elhagyni Magyar Péter, szinte természetes, hiszen túl sokáig volt velük. Ám lassan, de biztosan kezdi elhagyni az orbáni szólamokat, hazugságokat.Ugyanakkor sokkal többet ártott a Orbánnak, mint bárki az utóbbi 14 évben. És Gyurcsánynak igazán nem Magyarral van vitája, hanem saját magával,  saját pártjával, amely az utóbbi időben nem sokat tudott felmutatni az árnyék kormányon és a Sulyok ügyön kívül, tehet inkább hálás lehetne a Tisza párt alelnökének, hogy felrázta őket

Még több ITTHON…