2024. július 16. (kedd) 07:56

„Meg kell hallgatni Magyar Pétert”

Részt vett Magyar Péter eseményén a kegyelmi ügy kiindulási helyszínén, Bicskén Zólyomi Tamás, Etyek fideszes polgármestere, aki a 444-nek arról beszélt, nem érti, hogy miért nem mernek kimenni egyesek a Tisza Párt EP-listavezetőjének találkozóira Felcsúton és a környező településeken.Számára nagyon furcsa volt Magyar beszéde, mivel szerinte „eddig annál az asztalnál ült, és onnan étkezett.” Ő pedig nem érti, hogy aki elítél olyanokat, akik között eddig ücsörgött, az hogyan és mitől okosodott meg ennyire, és fordult át a másik oldalra. Számomra azért különösen érdekes, mert a másik oldal, az a nemzetközi egységben hívő, és a hazánkat korábban kiárusító üzletemberek hálójában van.”
Nagyon fontosnak tartotta meghallgatni Magyar Pétert, aki nemrég arról beszélt, hogy a magyarok temessék be egymás között az árkokat. Az etyeki polgármester szerint azonban „ez a jelenlegi előadás semmiképpen sem arra mutatott, ő inkább lázításnak nevezné. Ugyanakkor nem érti, mások miért nem hallgatják meg magyart, mért nem mennek el a gyűléseire.

„Nem félek senkitől, hogy elvesztem az állásomat, és azt gondolom, hogy egy szabad országban, még akkor is, ha nem gondolkodunk egyformán a dolgokról, el kell menjünk, érdeklődnünk kell, beszélgetnünk kell, és aztán összefogva együtt jó megoldásokat hozni a hazánkért.”

Még több ITTHON…