2024. június 17. (hétfő) 22:14

Szentkirályi Alexandra mégis visszalépett

A Fidesz dupla vagy semmit tetszik, amikor Szentkirályi Alexandrát visszaléptette a főpolgármester-jelöltségtől. Szentkirályi ugyanis  támogatóit arra kéri, szavazzanak Vitézy Dávidra. Ezek szerint Szentkirályi a gyurcsányozással alájátszott Vitézynek, aki viszont főleg szakmai érvekkel támadta Karácsonyt.Vitézy persze boldog, ugyanakkor ő is tudja, hogy ezzel sokat veszített is, hiszen kiderült, hogy valóban támogatja őt a kormánypárt, miközben az ellenkezőjét állította. Ungár Péter, aki állítólag magánvagyonából 220 millió forintot áldozott a Vitézy kampányra, ugyancsak nehezen tudja letagadni, hogy egy csónakban ül az anyjával.

A Fidesz-KDNP jelöltje pénteken reggel jelentette be közösségi oldalán.”Számomra továbbra is az a legfontosabb, hogy Gyurcsány és Karácsony távozzanak a város éléről. Ezért, utat adva a változásnak, elállok a főpolgármester-jelöltségtől és a Fidesz fővárosi listavezetőjeként folytatom a kampányt” – írta bejegyzésében Szentkirályi Alexandra.
A kormánypárti politikus posztjában arra kérte minden támogatóját, hogy a főpolgármesteri szavazólapon Vitézy Dávidra, a listás szavazólapon pedig a Fidesz-KDNP listájára szavazzon.”Így lehetséges a változás, így lehetséges a győzelem. Június 9-én zavarjuk el Gyurcsányt és Karácsonyt a Városházáról!” – írta.

Még több ITTHON…