2024. június 17. (hétfő) 21:25

Szijjártó fiam, történelemből megbuktál!

Szijjártó külügyér felfedezte a spanyol viaszt, rájött, hogy kiért harcolnak az ukránok.Igaz,e ehhez egy vidéki kampányút kellett, ahol a szokásos mantra mellé kellett egy kis világos beszéd is. Persze, ez is félrebeszéd.

„És az ukránok tényleg minden tiszteletet kiérdemlő módon harcolnak is a saját szabadságukért, a saját szuverenitásukért, saját országukért. Ez nagyon tiszteletreméltó erőfeszítés. De nem értünk harcolnak, nem Magyarországért harcolnak, nem Európáért harcolnak, nem a szabad világért harcolnak és nem a NATO-ért harcolnak, nem a demokráciáért, hanem magukért”

Szijjártó csak azt felejtette el, hogy a dominó elvet már rég kitalálták,vagyis, ha Európában le lehet rohanni egy országot és ezt a többiek eltűrik, akkor az lesz, mint hajdan a müncheni egyezmény után.És 1956-ban egy ország már harcolt az orosz birodalom ellen, s kitől is kért segítséget, mert egyedül nem tudott ellent állni? Ugye, milyen borzasztó volt, amikor rájöttünk, hogy a Szabad Európa felelőtlenül ígérgetett, s egyedül maradtunk? Szijjártó fiam, történelemből megbuktál.

Még több ITTHON…