2024. június 17. (hétfő) 23:07

Azahriah világszínvonal

Azahriah megtöltötte a Puskás Arénát pénteken egyszer, majd szombaton még egyszer, végül vasárnap harmadszorra is. Ugyan már az elsővel történelmet írt, a hárommal pedig valószínűleg olyat művelt, amit magyar előadó nem biztos, hogy egyhamar utána tudna csinálni, mégsem szállt el teljesen, hanem két lábbal a földön áll.  Lobenwein Norbert, a VOLT, a Sziget, a Balaton Sound és még megannyi hazai fesztivál szervezője is elismerően nyilatkozott az énekesről.

„A fél ország fél éve a magyarázatot keresi, én tegnap óta a megfelelő szavakat…”– írta közösségi oldalán, hozzátéve, hogy a vártnál kevesebb volt a „katasztrófaturista”, aki azt sem tudta, hogy mire vett jegyet, a legtöbb embernek igenis volt már kapcsolódása az előadóhoz. Méltatta a technikai stábot (fényesek, hangosok, színpadtechnika, kreativitás), amiért az este hibátlanra és elképesztően látványosra sikeredett és pariban lenne bármelyik világsztár koncertjével, akár a Wembley-ben is. „Pedig egy 22 éves »hazánkfia« állt a színpadon” .

Azahriah tehetségét és kreativitását méltatta David Pressman amerikai nagykövet is az X-en megosztott posztjában, amelyben egy képet is megosztott saját magáról a fiatal zenész arénakoncertjéről. “Fergeteges volt a zenéje részesévé válni egy gyönyörű budapesti éjszakán, egy több tízezer magyar zenerajongóval (valamint egy amerikai nagykövettel) teli stadionban”

Még több kultmix…
Novella