2024. június 15. (szombat) 12:42

Bruce Springsteen visszatért

Bruce Springsteen és az E-Street Band győzedelmes visszatéréséről ír az amerikai sajtó, miután tegnap, február elsején Tampában színpadra lépett és elkezdte két és fél hónapos amerikai turnéját, amely Atlantában, Orlandóban, Hollywoodban, Dallasban majd február 14-én Houstonban folytatódik. Ez utóbbi koncertről személyesen tudósítok majd, hiszen ha igaz, s nem késsük le a Lufthansa müncheni járatát Dani fiammal itt leszünk.

Tampában a Boss 3 órás koncertet adott, s már bevonulása diadalmas volt, a közönség őrjöngött, s bizonyosan így folytatódik majd a turné, amely áprilisban Európában folytatódik, ahol többek között Rómában, Barcelonában, Koppenhágában, Hamburgban, Amszterdámban, Zürichben is fellép. Bécsig (07.18) még eljön, de Budapest kimarad a turné állomásaiból, csak tudnám, hogy miért.

A legendás dalain kívül hat számot játszott a 2020 októberében megjelent ‘Letter To You’ című lemezéről, amely a 20. stúdióalbuma volt, s karrierjének egyik legsikeresebb darabja, megjelenésekor 11 országban az első helyen nyitott .

Még több AKTUÁLIS…