2024. június 17. (hétfő) 21:15

Miklósa Erika házhoz ment a pofonért

Miklósa Erika előbb nem válaszolt, amikor Rost Andrea fellépéséről kérdezték a Tisza párti gyűlésen, majd csak nem tudta megállni, hogy ne ítélje el a másik énekesnőt. Állította, hogy a Magyar Péter-tüntetéseken éneklő Rost Andrea művészeti reputációja összeomlott. Miklósa szerint az ilyen rendezvényeken való szereplés nem a művészetről szól.Ezzel a véleménnyel csak az a baj, hogy Miklósa többször is megjelent már Orbán Viktor évértékelőjén, tavaly például Nagy Feró és Tóth Gabi fogták közre.Vagy aki a Fidesszel paktál, annak mindent szabad?

Éles kritikát fogalmazott meg Miklósa Erika operaénekes kollégájáról, Rost Andreáról, amikor egy műsorban annak közéleti szerepvállalásáról kérdezték. Rost korábban két alkalommal is énekelt Magyar Péter tüntetésein, egyszer Budapesten, egyszer Debrecenben. A fővárosi demonstráció után azt mondta: a felkérés első másodpercében a szereplése esetleges következményeire gondolt, de ez nem tartott tovább egy pillanatnál.

Az Andor Éva vezette Kontextus aktuális videójában Miklósát arról kérdezte, hogy mire gondolt Rost fellépése láttán. Először azt mondta: No comment.Miután megerősítette, hogy nem nagyon szeretne erről beszélni, mégis elszólta magát. Szerinte az ilyesmi nem egy művész dolga, inkább az, hogy kiteljesítse a művészetét, ha pedig külföldi karriert épít, akkor öregbítse a nemzet hírnevét. „Ha mindenféle ilyen típusú rendezvényeken jelenik meg valaki, az nem a művészetről szól számomra. Ez szerintem senkinek sem jó húzás. Az a fajta művészeti reputáció, amit ő hozott magával eddig, most egy tollvonással összeomlott. Sajnálom.”

Még több kultmix…
Novella