2024. július 16. (kedd) 08:20

Rost sem maradt adós

Miklósa Erika korábban, a Négyszemközt című műsorban úgy fogalmazott, egy tollvonással összeomlott Rost Andrea művészi reputációja, amikor elvállalta, hogy fellép Magyar Péter tüntetésén. Rost Andrea is megszólalt, s nagyon finoman reagált, pedig mondhatta volna azt is, hogy Miklósa már ott áll az kell,enkező oldalon, tehát semmi joga másokat bírálni, akik nem fogadják el a regnáló kormány csábítását.

„Szerintem méltatlan lenne, ha erre hosszasan reagálnék. Azt gondolom, hogy csak az kiabál, akinek a háza ég– mondta Miklósa kritikájáról Rost Andrea az Indexnek. Rost egy közmondást is idézett a lapnak, miszerint „a sas nem kapkod legyek után. Ez az én érzésem, nem is válasz, hanem reakció, mert nem akarok erre válaszolni. Méltatlan volna. Én nem egy Magyarországon világhírű énekes vagyok, hanem egy világon világhírű énekes. Remélem, hogy nem lesz ebből semmiféle cicaharc.”

Rost a tüntetéseken való szereplésről korábban elárulta, hogy amikor Nagy Ervin felhívta, először átfutott az agyán szereplése esetleges következménye, hogy mi lesz másnap, de végül pont azért vállalta, mert így boldogan tud a tükörbe nézni. Amikor a helyszínen a békés tömeget látta, már biztos volt abban, hogy helyesen döntött.

Még több kultmix…
Novella