2024. július 16. (kedd) 09:11

Sly és a nők

Stallone

Olvasom, hogy a nyáron 77. születésnapját ünneplő Sylvester Stallone (Sly) „újabb műsorról állapodott meg a Paramounttal. A Tulsa King főszerepe mellett a színésszel családi reality is készül The Family Stallone címmel” − írta meg a Kreatív. A nyolcrészes szériában a filmsztár mellett – harmadik – hitvese, Jennifer Flavin Stallone és lányaik, Sophia, Sistine és Scarlet is szerepelni fognak. Volt még egy fontos nő Sly életében! Az édesanyja.

Az odesszai, vagyis ukrán zsidó ősökkel büszkélkedő Jacqueline M. „Jackie” Stallone tavaly előtt novemberben nem fújhatott el száz gyertyát a születésnapi tortáján. A tengerentúli filmsztár anyukája 14 hónappal korábban halt meg. Az asszony az USA-ban asztrológusként szerzett nevet magának. Túl a kilencedik ikszen már ritkábban fotózták a 2020 őszén elhunyt „Jackie”-t. Az Európában kevésbé ismert, ám Amerikában legendás dáma szép karriert futott be. Három gyermeke közül a 2023 júliusában 77 esztendős Sylvester (helyigényes, eredeti változatban: Michael Sylvester Gardenzio Stallone) a leghíresebb. A fekete-tengerparti felmenőkkel büszkélkedő Jacqueline M. „Jackie” Stallone már nem él, de emléke halhatatlan. Az asszony nem csupán asztrológusként volt híres: táncosnőként is legendás volt. A kemény hölgyek bunyójának (wrestling) szervezőjeként, még a 80-as években is igen aktívan dolgozott.

A társasági élethez a perfekt frizura, az örökifjú mosoly és a miniszoknya, avagy gálaruha is hozzátartozott. Ha élcelődtek is néha Amerikában az itáliai és ukrán felmenőkkel rendelkező Sylvester Stallone, vagyis a mozikban „Rockyként” elhíresült izomember mamájának hiúságán és szépészeti (?) műtétein, a 21. században csendesebbek lettek a kritikák. 2012 derekán hunyt el ugyanis unokája Sage, majd hamarosan elvesztette az idős asszony legfiatalabb gyermekét is. Toni Ann D’Alto (a hollywoodi filmcsillag, “Rocky” féltestvére) csak 48 éves volt. Jacqueline M. „Jackie” Stallone csinos, tehetséges lányával a rák végzett.

Még több kultmix…
Novella