2024. július 22. (hétfő) 09:15

A Honvéd edzője is gratulált játékosainak

A MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Vasas a Budapest Honvédot fogadta, és 2–0-s győzelmet aratott. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

A Vasas trénere, Kondás Elemér elmondta: azzal a céllal vágtak bele a mérkőzésbe, hogy továbbjussanak.
„Az elején szerencsénk volt, mert elhibáztuk a letámadást, és kétszer is meg tudtak bontani minket. Aztán helyenként jól játszottunk, voltak szép akcióink, amikor kellett, akkor küzdöttünk. Összességében elégedett vagyok a játékosok teljesítményével, hozzáállásával. Jó csapatot győztünk le egy igazi kupatalálkozón. Örülök a továbbjutásnak, készülünk a bajnoki folytatásra.”

A Budapest Honvéd vezetőedzője, Dean Kafuric csapata kiesése ellenére nagyon pozitívan értékelt.
„Gratulálni szeretnék a Vasasnak, ugyanakkor a saját játékosaimnak is, mert jó teljesítményt nyújtottak. Sajnos nem tudtunk gólt rúgni, ugyanakkor megvoltak a helyzeteink, tudtuk birtokolni a labdát, különösen a mérkőzés utolsó harminc percében. Az elején volt két nagy helyzetünk, ezeket nem sikerült gólra váltanunk, illetve a Vasas játékosai kétszer is a gólvonalról mentettek. Hozzátenném, hogy bár kupameccsen nincs VAR, legalább három helyzetet lehetett volna ellenőrizni, kaphattunk volna büntetőt, illetve a Vasas első gólja előtt elképzelhető, hogy szabálytalanság volt, ezeket vissza lehetett volna nézni.”
Hozzátette: ha így játszanak tovább, a gólok és az eredmények is jönni fognak, nem lesz okuk a kispesti szurkolóknak az aggodalomra.

Még több sport…