2024. szeptember 19. (csütörtök) 03:55

A Honvéd menesztette a sportigazgatót

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata a honlapján jelentette be, hogy a távozik a klubtól a tavaly nyáron érkezett skót sportigazgató, Chris Docherty. Ez egyébként aligha volt meglepő, hiszen a Honvédnak nyernie kellene Felcsúton, hogy egyáltalán e esélye legyen a bentmaradváésra, bár ha a Fehérvér is győz, akkor is kiesnek, ha három pontot szereznek.

„Távozik a Budapest Honvéd FC együttesétől Chris Docherty sportigazgató és Ivan Kepcija szakmai tanácsadó. A skót és a horvát sportvezető a 2021–2022-es szezont követően érkezett Kispestre, s egy esztendőn keresztül dolgoztak klubunknál” – adta hírül a honvedfc.hu.
A vezetőségben történt váltás már az egyik következménye lehet a csapat gyenge szereplésének, hiszen a Honvéd a Mezőkövesd elleni, 3–2-es vasárnapi vereség után a 11., kieső helyen várja az évad utolsó bajnoki meccsét. A kispestiek a Puskás Akadémia elleni idegenbeli mérkőzéssel fejezik be az idényt, és ha nem tudnak több pontot szerezni, mint a Vasas otthonában szereplő Mol Fehérvár, akkor kiesnek az NB I-ből.

Még több sport…