2024. szeptember 16. (hétfő) 21:25

A skót kapitány más meccset látott

A Skócia–Magyarország (0–1) mérkőzés utáni sajtótájékoztatón először Steve Clarke, a skótok szövetségi kapitánya értékelt.

„Az első félidőben nálunk volt többet a labda, de nem volt elég erőnk gólt szerezni. Szomorú vagyok és csalódott. Nagyon kemény ellenféllel játszottunk egy nehéz meccset. Megvoltak a helyzeteink, de nem tudtunk gólt szerezni, ezen kell javítani a jövőben” – értékelt Steve Clarke.

A skótok kapitánya szerint a második félidőben egy egyértelmű tizenegyest nem ítéltek meg a javukra.

„Minek van a VAR, ha nem hívják ki? Egyértelmű, százszázalékos büntető volt! Európai tornán talán jobb lenne európai játékvezetőkkel dolgozni” – mondta Clarke az argentin játékvezetőről.

És miután leszedte a keresztvizet az argentin bíróról, közölte, hogy a magyar csapat nem volt jobb, mint az övéi. Ezek szerint nem látta a két kapufánkat és a számtalan helyzetünket, amivel szemben a skótok alig találták el Gulácsi kapuját. Végül is mindegy, mi győztünk.

„Nem értek azzal egyet, hogy a magyar csapat jobb lett volna, ez egy végletekig kiegyenlített mérkőzés volt, amit mi is megnyerhettünk volna.”

Még több sport…