2024. szeptember 19. (csütörtök) 02:18

Bognár megint visszaszólt Kubatovnak

„Ha te lennél a Ferencváros edzője, pontosan ugyanezeket az eredményeket érné el a Ferencváros” – mondta a XIII. kerületi tévé, a TV13 riportere Bognár Györgynek, a Paks edzőjének, aki úgy válaszolt:„Nem csak velem, szerintem a szertárossal is.”

Bognár és Kubatov Gábor, a Ferencváros fideszes elnöke hónapok óta oda- és visszaszólogatnak egymásnak. Először Kubatov beszélt arról, hogy szerinte nem elég jók a magyar edzők, és hogy miért nem lesz a Fradinak magyar edzője. Azt mondta: „Mindent elmond, hogy az lett az év edzője, aki egy vidéki csapatnál kivette a pénzt a széfből, bement a kaszinóba, feltette a pirosra, és a fekete jött ki. És most vezetőedző. Ez morális kérdés.”

Kubatov Bognár évekkel ezelőtti soproni ügyére utalt, de egyébként abban tévedett, hogy Bognár nem az előző szezonban lett az év edzője, hanem azelőtt, az előző szezonban az a – szintén magyar – Szabó István kapta meg ezt az elismerést, akinek csapatát, a Kecskeméti TE-t, az előző szezonban egyszer sem tudta megverni a Fradi az – akkor még – majdnem tízszer annyit érő játékos keretével és összehasonlíthatatlanul nagyobb költségvetésével sem. Egyébként pedig mi köze Bognár kaszinó-ügyének a focihoz. Azért megkapta a büntetését, s nem tartozik a foci pályára. Kubatovhoz és egy klubelnökhöz méltatlan volt ez a beszólás…

Bognár akkor nem válaszolt Kubatovnak, decemberben viszont, amikor a Paks 3-2-re legyőzte a Fradit, és eldőlt, hogy évek óta először nem a Ferencváros lesz a téli szünetben a magyar bajnokság első helyén (hanem a Paks), a meccs utáni sajtótájékoztatón azt mondta: „Azt értem, hogy magyar játékosokkal első egy csapat, na de magyar edzővel?” Ez legalább poén.

Még több sport…