2024. szeptember 08. (vasárnap) 02:38

Bournemouth: Kerkez volt a legjobb

Mint beszámoltunk róla, Kerkez Milos végig a pályán volt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 1. fordulójában. A magyar válogatott játékossal a soraiban az AFC Bournemouth 1–1-es döntetlent játszott a West Ham Uniteddel. A 19 éves balhátvéd olyan jó teljesítményt nyújtott a nyitó fordulóban, hogy csapata őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

A West Ham Unitedet fogadó AFC Bournemouth a Twitter-oldalán már a mérkőzés elején azt írta Kerkezről: „ennek a srácnak nagyon sok energiája van.”

Debütálása után Kerkez Milos saját maga is megemlékezett erről a fontos mérföldkőről. „Nagyon büszke pillanat ez nekem és a családomnak. Tovább dolgozunk” – írta bejegyzéséhez a fiatal magyar balhátvéd.

Kerkez a mérkőzésen kétszer szerelt, a levegőben négy, míg a földön hat párharcot nyert meg, emellett háromszor tisztázott. Támadást tekintve negyven passzából 31 sikeres volt, továbbá bemutatott egy sikeres cselt és volt egy kulcspassza is. Az AFC Bournemouth a Twitter-csatornáján megszavaztatta, ki volt csapatuk legjobbja. A több mint 1300 szavazó 40 százaléka Kerkez Milosra adta le a voksát, így a magyar válogatott balhátvédet már az első PL-mérkőzésén csapata legjobbjának választották.

Még több sport…