2024. szeptember 19. (csütörtök) 19:13

Callum Styles – West Bromwich Albion

 

Fülöp Márton és Gera Zoltán után újra van magyar játékosa a West Bromnak. A Championshipben szereplő West Bromwich Albion szombat este hivatalos oldalán közölte, hogy szerződtette a magyar válogatott Callum Stylest.

„Az Albion örömmel jelenti be, hogy meg nem nevezett átigazolási díj ellenében végleg megszerezte a Barnsley-tól Callum Styles játékjogát” – olvasható a birminghami klub honlapján.
„Nagy klubról van szó, a Premier League-ben a helye, és mindenkinek az a célja, hogy visszajusson az élvonalba. Egy ilyen lehetőséget nem tudtam visszautasítani – mondta a 24 éves középpályás az Albion honlapjának, majd kicsit bemutatta magát a szurkolóknak. – Azt hiszem, az egyik legjobb tulajdonságom, hogy jól bánok a labdával, előrefelé indulok meg vele, és igyekszem lehetőségeket teremteni a csapatomnak. Jó a hozzáállásom, úgy gondolom, ahogy látok a pályán, és ahogy értem a játékot, az sokat segít majd az együttesünknek. Több poszton is bevethető vagyok, és lehet, hogy a bal oldalon is láthatnak majd szélsőként, valamint a pálya közepén is, ahol egész életemben játszottam. Bármelyik poszton szívesen játszom, és remélhetőleg minél több meccsen pályára léphetek majd. Nagyon szeretnék sikeres lenni itt, mind egyéni, mind csapatszinten.”

Még több sport…