2024. szeptember 21. (szombat) 19:46

Dárdai mellett a csapat

Hertha

A Bild szerint a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC játékosai kiálltak Dárdai Pál mellett, és szeretnék, hogy a magyar tréner hosszabbítsa meg nyáron lejáró szerződését.A német lap szerint Fabian Reese, a csapat támadója a napokban személyesen ment el Dárdai házához, hogy a csapat nevében meggyőzze a trénert a maradásról. Dárdai Pál szerződése a nyáron jár le.

A Hertha fiatal játékosai úgy érzik, hogy nagyot fejlődtek a magyar szakember irányítása alatt, de az idősebbek, mint Reese és a gólerős Haris Tabakovic is pozitív véleménnyel bírnak.„Mindennap beszélünk Pállal a keretről, a játékosokról és a helyzetünkről. Mindig is azt mondtuk, hogy előbb fejezzük be ezt az évadot, és majd utána megtárgyaljuk, hogyan tovább” – idézi a Bild Benjamin Weber sportigazgatót.

Dárdai Pál a hatodik helyen áll a Bundesliga 2-ben öt fordulóval a vége előtt, és csak kevés esélye van arra, hogy odaérjen az osztályozót jelentő harmadik pozícióba. Vagyis a feljutásról szóló tervek valószínűleg nem valósulnak meg ebben az évadban.

Még több sport…