2024. szeptember 19. (csütörtök) 03:17

Dibusz Dénes is kiesett

Miközben Szoboszlai parádézik Angliában és a többi magyar légiósnak is jól megy, sorra esnek ki a válogatott játékosok. Willi Orbán után Sallai sérült meg, majd Varga Barnabás, most meg Dibuszról írják, hogy az ő sérülése sem jön rendben a bolgár meccs előtt.

A Groupama Aréna lelátóján terjedő hírek szerint 10-14 napos kihagyás várhat Dibusz Dénesre, aki combizomproblémákkal küzd, és ezért nem vállalhatta a játékot a Ferencváros–Újpest (3–0) NB I-es bajnokin. Mindez azt jelenti, hogy a magyar válogatott november 13-án kezdődő összetartására talán felépülhet, ám így is kérdésessé vált a játéka a Bulgária és a Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőn.Már Genkben problémák adódtak a 32 éves kapus lábával, a stáb pedig Belgiumból hazafelé már jelezte Varga Ádámnak, hogy hétvégén debütál az FTC színeiben.
Dibusz combizomproblémákkal küzd, hasonló fáradásos sérülésről van szó, mint Varga Barnabás esetében, ám Dibusznál kevésbé súlyos a helyzet. Elméletileg 10-14 napos pihenő után bevethető lehet.

Még több sport…