2024. július 27. (szombat) 04:43

Dzsudzsák Kolozsvárra igazolna?

Dzsudzsák Balázsnak lejár a szerződése Debrecenben, és a román Gazeta Sporturilor azt írja, hogy a magyar válogatottsági rekordert ügynöke beajánlotta a román bajnokságban szereplő Universitatea Clujhoz.A kolozsvári csapat az alapszakaszban a hetedik helyen zárt, így épphogy lemaradt a felsőházi rájátszásról.

A Gazeta szerint a kolozsváriak szeretnék megerősíteni a támadósorukat, és felmerült a klubnál Dzsudzsák neve is, miután egyelőre nem tudni, hol folytatja a korábban Hollandiában, Orosz-, Törökországban és az Egyesült Arab Emírségekben is légióskodó játékos, aki 2020 őszén tért vissza nevelőegyesületéhez.

Nagy kérdés, hogy mit szólnak ehhez a debreceniek, akiknek nagy szükségük lenne még a 37 éves Dzsudzsákra, különösen a 8 góljára és 8 gólpasszára.  Ugyanakkor talán nem véletlen, hogy eddig nem hosszabbították meg a magyar játékos szerződését. Dzsudzsák vállalkozásai állítólag nem jól mennek, s ha a kolozsváriak nagyon jól fizetnek, akkor egy évig még bizonyosan elfocizgatna a szomszédban, vagyis a román bajnokságtan.

Még több sport…