2024. szeptember 19. (csütörtök) 03:35

Fiorentina – Dühítő döntetlen

Két góllal is vezetett a Puskás Akadémia a Fiorentina vendégeként a Konferencialiga selejtezőjének rájátszás körében, s hiába fordítottak a firenzeiek, a felcsútiak 3–3-as döntetlenre mentették a mérkőzést. A Fiorentina szurkolói oldalai gyengébb ellenféllel szembeni dühítő döntetlenről és berozsdásodott David de Geáról írtak.

A Viola Nation nevű firenzei szurkolói oldal meccsbeszámolójában azt írta: „A Viola minden lehetséges érzelmet megtapasztalt egy gyengébb ellenféllel szembeni dühítő döntetlen felé vezető úton.”

A 446 nap után a Fiorentina színeiben visszatérő David De Gea kapcsán azt írták, hogy egész meccsen ingatagnak tűnt. A firentei szurkolói oldalak mellett a Football Italia is megjegyezte, hogy a spanyol kapos kissé „berozsdásodott”.

A Viola News szurkolói oldal címében azt írta a Fiorentina teljesítménye kapcsán, hogy: „Rémálomszerű első félidő, riasztó védekezés, aztán előkerült a karakter”.

A mérkőzés után a Fiorentina irányítását nemrég átvevő Raffaele Palladino a Sky Italiának részletesen is beszélt csapatáról, hiszen jelentős változások történtek a játékoskeretben is.

„Sok játékos érkezett mostanában. Olyan csapatokkal néztünk szembe, akik sokkal előttünk járnak, de ez nem lehet kifogás. Kértem a fiúkat, hogy tegyenek bele mindent, de tény, hogy még meg kell találnunk a csapat identitását, ami eltart egy darabig, augusztus 30-án lesz teljes a csapat”.

Még több sport…