2024. szeptember 16. (hétfő) 21:58

FTC – Jön Saldanha?

A Nemzeti Sport és szerb Sportal értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros megállapodott a Partizan Beograddal Matheus Saldanha kivásárlási áráról. A brazil gólvágó hárommillió euró körüli érkezhet, ha a két klub a fizetés mikéntjéről is egyezségre jut.

A brazil játékos vételáráról már meg is született a megállapodás a klubok között, de a fizetés mikéntjéről még megy az egyezkedés, és a szerb sajtóban az átigazolással kapcsolatban megjelent számok nem stimmelnek. A kivásárlási ár lényegesen alacsonyabb lehet 4-5 millió eurónál. A szerbek ugyanis bajban vannak, mert miután kiestek a nemzetközi kupákból, szükségük van pénzre.

A szerb Sportal hétfőn este viszont már arról írt, hogy a Ferencváros hárommillió euróért (csaknem 1.2 milliárd forintért) vásárolhatja meg a 25 éves brazil támadót, akinek az értékét a Transfermarkt nyolcmillió euróra becsüli. Saldanha lehet magasan a magyar élvonal legértékesebb játékosa a 6 millióra becsült Mohammed Abu Fanit megelőzve. NB I-es klub ennyit még sosem fizetett játékosért.

Még több sport…