2024. szeptember 19. (csütörtök) 03:21

Gazdag pontot mentett

Gazdag Dániel 93. percben szerzett góljával mentette 2–2-es döntetlenre a Chicago Fire elleni hazai mérkőzését a Philadelphia Union az észak-amerikai profi labdarúgóbajnokság magyar idő szerinti vasárnap hajnali játéknapján, melyen a Sallói Dániellel felálló Sporting Kansas City 1–1-es döntetlenre végzett a Houston Dynamo otthonában.

Gazdag Dánielék az első félidő hajrájában ugyan hátrányba kerültek, de a másodikat remekül kezdték, a magyar támadó rögtön eredményes volt, de les miatt érvénytelenítették a találatát. Így sem kellett sokat várni az Union egyenlítésére, s egy kísértetiesen hasonló szituáció végén Mikael Uhre már érvényes gólt szerzett.

A vendég Fire-nek erre volt válasza, a 82. percben megint vezetett, de a Philadelphia óriásit hajrázott, előbb újabb lesgólt szerzett, majd a 93. percben egy újabb jobb oldali beadást Gazdag a hosszún érkezve fejelt az üresen tátongó kapuba, pontot mentve ezzel az Unionnak. 2–2

„Mindenekelőtt kiváló volt a hangulat. Köszönjük a szurkolóknak a támogatást. Jó visszatérni hazai pályán. Úgy gondolom, kissé lassan kezdtük a mérkőzést, ahogy kedden a Costa Rica-i csapat ellen, de a második félidő sokkal jobb volt, tudtunk gólokat szerezni, de ez sem volt elég, szóval fejlődnünk kell” – értékelte a mérkőzést Gazdag Dániel.

 

Még több sport…