2024. szeptember 19. (csütörtök) 17:56

Jön a Vasas

A Vasas vezetői jól választották, amikor Gera Zoltánt nevezték ki a csapat előre, s a Siófok ellen rögtön győzelemmel kezdett az U21 volt válogatott edzője. Csányi Sándor MLSZ elnök is gratulált a kinevezéshez, hiszen ő amúgy is úgy vélekedik, hogy túl sok az ismeretlen külföldi edző és a magyar fiatalok ritkán kapnak bizalmat.

Siófok, Városi Stadion, 700 néző. Vezette: Rúsz Márton (Szilágyi Norbert, Dobos Dávid)
SIÓFOK: Winter – Varjas Z., Hegedűs J., Vékony – Major G., Gyurkits (Kovács B., 58.), Posztobányi (Svedjuk, 58.), Kitl M. (Szedlár, 87.), Varga B. (Schildkraut, 79.) – Németh B., Dénes (Girsik Á., 79.). Vezetőedző: Dragan Vukmir
VASAS: Jova L. – Ódor M., Baráth B., Otigba – Bakti B. (Girsik A., 71.), Urblík J. (Vida M., 87.), Hidi M. S., Doktorics – Radó (Berecz Zs., 58.), Tóth M., Holender (Szalay Sz., 71.). Vezetőedző: Gera Zoltán
Gólszerző: Holender (0–1) a 23. percben
MESTERMÉRLEG
Dragan Vukmir: – Mit is mondhatnék egy ilyen mérkőzés után… Úgy gondolom, nem érdemeltünk vereséget, hiszen több helyzetet is kidolgoztunk, de nem tudtuk gólra váltani őket. Nagyra értékelem a csapatom küzdeni tudását.
Gera Zoltán: – Az elején az ellenfélnek volt néhány lehetősége, majd kontroll alatt tartottuk a játékot, a vezetés megszerzése után pedig nyugodtabban folytathattuk. A második félidőben a Siófok bátrabban játszott, több hosszú labdával próbálták bontani a védelmünket. Mi elvesztettük a ritmusunkat, bár adódtak lehetőségeink, a kapu előtt nem hoztunk jó döntéseket.

Még több sport…