2024. július 27. (szombat) 06:25

Kerkezt európai topcsapatok figyelik

Kerkez Milos

Kerkez Milos, a balhátvéd, akire fél Európa vágyik – ezzel a címmel írt cikket Matteo Moretto a relevo.com-on, kiemelve, hogy a holland AZ Alkmaar színeiben tündöklő fiatal magyar iránt többek között Spanyolországból az Atlético Madrid, a Sevilla és a Celta Vigo, Olaszországból a Lazio, Belgiumból pedig a Bajnokok Ligája csoportköréből továbbjutó FC Bruges is érdeklődik.

Kerkez Milos a 2022–2023-as kiírásban már 23 mérkőzésen lépett pályára az AZ-ben, ezek alatt balhátvéd létére már három gól és hat gólpassz fűződik a nevéhez és ő az alkmaariak ötödik legtöbbet használt játékosa.
Mint a relevo.com kiemeli, Kerkez számai szerint a kontinens egyik legrátermettebb futballistája.
A 2022 januárjában az olasz AC Milantól kétmillió euróért Hollandiába szerződő tehetség jövője miatt az AZ vezetői már dörzsölik a tenyerüket. Bár a klubnak egyelőre nem szerepel a tervei között a bal oldali védő értékesítése, csak idő kérdése, mikor vált klubot a már a magyar válogatottban is debütáló labdarúgó.
A portál szerint az elmúlt hetekben Európa-szerte figyelni kezdték Kerkezt, akinek értéke magasan emelkedik, s jelenleg hat-hétmillió euró körül mozog. Matteo Moretto azt írja, a spanyol Atlético Madrid, Sevilla és Celta Vigo, az olasz Lazio és a belga FC Bruges is az érdeklődők között van. Hozzátette, annak ellenére, hogy hivatalos ajánlat még nem érkezett, Kerkez neve biztosan sokszor el fog hangozni az átigazolási piacon.

Még több sport…