2024. szeptember 19. (csütörtök) 18:38

FTC: Kubatov elköszönt Csercseszovtól

Még nem ért véget az FTC-KÍ meccse mikor a szurkolók már búcsúztak az porosz edzőtől (auf wiedersehen) és a nézőtéren lévő klubelnök is ugyanezt gondolhatta. Az FTC már nagyon régen nem égett ekkorát, a csapat szétesett, helyzete sem volt, a fél profi, lenézett feröeri KÍ pedig brillírozott. Ők maguk sem akarták elhinni, hogy egy sokkal gazdagabb csapatot könnyedén lefociztak.

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke a Facebook-oldalán megjelent poszt szerint a továbbiakban nem számít Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző munkájára a Ferencvárosnál. A feröeri KÍ elleni háromgólos hazai vereség után Sztanyiszlav Csercseszov számára véget ért a vezetőedzői munka – ez derül ki az elnök, Kubatov Gábor Facebook-posztjából.
Kubatov Gábor posztja:
„A Sztanyiszlav Csercseszovval történő személyes megbeszélésem eredménye, hogy nem dolgozunk tovább együtt.”
Csercseszovot 2021. december 20-án jelentették be a Ferencváros vezetőedzőjeként. A 2021–2022-es és a 2022–2023-as évadban is bajnoki címet szerzett a csapattal. 2022-ben a Magyar Kupát is elhódította.

Már tavasszal látszott, hogy ez a csapat leeresztett, kínlódik és az új igazolások sem segítettek. Csercseszov képtelen volt megújulni, a Leverkusen elleni vereség óta az FTC nem talált magára. Nem is lehetett más vége, bár a hatalmas blamázsra senki sem számított.Nagy kérdés, hogy idény közben, hol találnak Kubatovék egy igazán jó trénert.

Még több sport…