2024. szeptember 19. (csütörtök) 04:05

Lazio – Még nem egyeztek meg Kerkez klubjával

Kerkez Milos

Az átigazolási ügyekre specializálódott olasz újságírók egyike, Gianluca Di Marzio hétfő késő este arról posztolt, hogy a Lazio pillanatnyilag 12 millió eurót kínál az AZ Alkmaarnak magyar válogatott labdarúgója, Kerkez Milos játékjogáért. Hétfő esti helyzetjelentésében Di Marzio rögzíti, hogy már csak hárommillió euró az eltérés a Lazio vételi ajánlata és az Alkmaar által állítólag 15 millió euróban megszabott eladási ár között.

Kérdés persze, az olasz klubnak valóban sikerül-e eljutni odáig, hogy az alkmaariak beérjék 15 millióval, hiszen a Benficával folytatott, azóta a hírek szerint megszakadt tárgyalásokon 20 millió euró volt az alap.

A magyar válogatott kulcsjátékosai is lehetnek a nyár slágerigazolásai
Ami a Lazio stratégiáját illeti, néhány nappal ezelőtti olasz hírek még kölcsönügyletből indultak ki, Di Marzio friss helyzetjelentésében erről nem esik szó.
Mint megírtuk, egy másik transzferguru, Fabrizio Romano információja szerint a magyar futballista a személyes feltételekben már megegyezett a római klubbal.
Ami a kézzel fogható valóságot illeti, Kerkez Milosnak egyelőre Pascal Jansen vezetőedző tréningjén van jelenése: az alkmaariak hétfőn kezdődő edzőtáborának névsorában a magyar légiós neve is szerepel, és a klub közösségi médiás felületeinek tanúsága szerint természetesen ő is részt vesz a De Luttéban zajló összetartáson.

Még több sport…