2024. szeptember 19. (csütörtök) 03:01

Lisztes három kérője

Lisztes Krisztián

Az utóbbi hetekben több magyar sport szakértő is elmondta, hogy Szoboszlai rekord átigazolása, hogy a Liverpool 70 millió eurót fizetett a játékosért a Leipzignek, a magyar játékosok árát is felsrófolta. És valóban, azóta többek között kertez és Szalai is előrelépett, Sallai pedig két angol csapat is leigazolná. Lisztes pedig apja nyomán szintén játszhat majd a Bundesligában, hiszen a Frankfurt hónapok óta kerülgeti.

A Nemzeti Sport értesülései szerint az Eintracht Frankfurt konkrét ajánlatot tett a Ferencvárosnak a 18 éves Lisztes Krisztiánért, de nincs még aláírt szerződés, mert másik két klub is bejelentkezett az U21-es válogatott támadóért. A német csapat jövő nyáron szerződtetné a Ferencvárostól Lisztes Krisztiánt. A klubok között megkezdődtek a tárgyalások, a Frankfurt konkrét ajánlatot tett a 18 éves, U21-es válogatott támadóért, aki 18 tétmeccsen hét gólt szerzett eddig a Ferencvárosban. A Frankfurt több millió eurót fizetne Lisztesért, majd egy év múlva egy újabb részletet és csak 2024 nyarán kerülne a német klubhoz, addig a Ferencvárosban szerepelhet. A játékos végleges vételára így akár a tízmillió eurót is meghaladhatja, de ez nagyban függ a későbbi produkciójától is.

Az FTC képviselői egyelőre nem szólaltak meg, tartják magukat ahhoz az elvhez, hogy átigazolási sajtóhíreket nem kommentálnak.

Még több sport…