2024. szeptember 19. (csütörtök) 18:25

Magyar bunkóság a Liverpool meccsen

A Liverpool meccs végén Sebők Vilmos karjaival vezénylést imitált, mintha ő dirigálná a szurkolókat és a játékosokat. A videót posztoló Monoki Lehel, a csatorna kommentátora azóta eltávolította a bejegyzését, korábbi munkatársunk, Cseh Benjámin révén azonban a jelenet még mindig visszanézhető. Valószínűleg magyar tévéseket többet. Liverpool közelébe sem engednek.

Ritka bunkó megmozdulás volt, mintha a magyar focisták nagyképűségét és egyszerűségét képezte volna le, Monoki Lehel riporter asszisztálásával.Egyesek szerint ez csak egy rosszul sikerült vicc, míg mások szerint több tiszteletet érdemel egy klub himnusza. „Ennél kínosabb, kellemetlenebb dolgot én még nem láttam, miközben szól a YNWA” – írta a magyar PoolBarátok oldal. A videót posztoló Monoki Lehel továbbá elnézést kért azoktól, akiket megbántottak: „Nem magyarázkodni szeretnék, egyszerűen csak bocsánatot kérni a bunkó megnyilvánulásért.”

A csatorna az eset után közleményt adott ki. „A Network4 Media Group minden szurkolótól elnézést kér munkatársai, Monoki Lehel és Sebők Vilmos angol Ligakupa-döntő utáni viselkedéséért. Az ügyben belső vizsgálatot rendeltünk el. A Network4 Media Group elkötelezett a kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapuló együttműködés és sportszerű viselkedés mellett”

Még több sport…