2024. június 15. (szombat) 13:25

Máté Csaba a teraszról

A Ferencváros labdarúgócsapatától ősszel távozott Máté Csaba vasárnap a helyszínen tekintette meg a DVTK–Újpest mérkőzést, sajtóhírek szerint ő az első számú esélyes az edzőt kereső Diósgyőr kispadjára.

A boon.hu vármegyei híroldal február első napjaiban írt először, hogy Máté Csaba az egyik jelölt a Kuznyecov Szergej leváltása után edzőt kereső DVTK kispadjára (az első három tavaszi bajnokin Simon Miklós irányította a csapatot megbízott edzőként, két vereség és egy döntetlen volt vele a mérleg), hétfőn pedig már egy fotót is közölt a portál a vasárnapi DVTK–Újpest (1–2) meccsről, melyet a helyszínen, a diósgyőri VIP-teraszról tekintett meg az idény elején még a Ferencvárost irányító Máté Csaba.

A boon.hu szerint Máté Csaba a fő esélyes a Diósgyőr kispadjára, ugyanakkor a szóba került jelöltek között megemlít több, korábban Magyarországon dolgozó külföldi edzőt is. Így a német Michael Borist, a szerb Milos Kruscsicsot és a horvát Dean Klafuricot, bár utóbbinak van csapata, és a hírek szerint, bár egyeztettek vele a diósgyőriek, nem szeretné elhagyni a bosnyák Velez Mostart.

Máté beugró edzőként nagyon jól teljesített az FTC kispadján, de Kubatovék csak külföldi edzőt tudnak elképzelni a csapat mellett, ahogy a magyar játékosokban sem hisznek, de ez legyen az ő gondjuk.

Még több sport…