2024. szeptember 25. (szerda) 02:30

Mocsi Attila Törökországban

A 23 esztendős hátvéd négy évre írt alá az élvonalba a múlt idény végén visszajutó Rizesporhoz. Törökországból származó értesüléseink szerint a válogatott kerettag vételára nagyjából megfelel a Transfermarkt által feltüntetett 750 ezer eurónak.
„Még a múlt héten hallottam a Rizespor érdeklődéséről, aztán amikor megjött az ajánlat, felgyorsultak az események – mondta a Nemzeti Sportnak Mocsi Attila. – Csütörtökön érkeztem meg Törökországba, a csapattársak közül először Gökhan Akkan kapussal találkoztam. Pénteken részt vettem az első edzésemen, de hogy pályára lépek-e a Trabzonspor ellen szombaton, nem tudom. A török élvonal erős, minden adva van a fejlődéshez. Ki szeretném harcolni a helyem a Rizespor kezdőcsapatában, a legnagyobb célom pedig az, hogy a válogatott keret stabil tagja legyek, mielőbb be szeretnék mutatkozni a nemzeti együttesben.”

Mocsinak nem lesz könnyű dolga, hiszen több magyar játékos próbált mér szerencsét Törökországban, s többségüknek csak fél év jutott, nemt tudtak gyökeret ereszteni a csapatukban. Még Dzsudzsák Balázs is így kért. Kivétel Szalai Attila, aki rögtön beverekedte magét a Fener kezdő csapatába és jó áron adták toivébcb a Hoffenheimnek.

Még több sport…