2024. július 27. (szombat) 06:18

Modric marad

Nehéz tárgyalások várnak a horvát klasszisra a Real Madriddal, de spanyol lapértesülések szerint Luka Modric már tudja, mit akar.A horvát válogatottal harmadik helyen végzett a vb-n, és egyáltalán nem tűnt úgy, hogy nem tervez már hosszabb távra a pályán Luka Modric. Az aranylabdás játékos ugyanakkor nincs könnyű helyzetben, hiszen a Real Madridnál van egy kimondatlan szabály, amely szerint a 30 feletti játékosokkal csak egy évre kötnek új szerződést.

Modric szerződése nyáron lejár, vagyis akár be is fejezhetné a futballt a 37 éves játékos. Ugyanakkor a Dierio AS szerint a horvátnak eszében sincs befejezni a labdarúgást, de még csak a Real Madridot sem akarja elhagyni. A lap beszámolója szerint Modricot egyáltalán nem érdekli egy közel-keleti ajánlat sem, vagyis nem akarja követni korábbi csapattársát Cristiano Ronaldót Ázsiába.

A hír szerint nemcsak Modric, hanem a Real Madrid is hajlik arra, hogy egy évet még hosszabbítson a játékossal, vagyis könnyen lehet, hogy folytatódik a klub és a futballista kapcsolata.

Luka Modric 2012 óta szerepel a spanyol együttesben, amellyel ötször nyert Bajnokok Ligáját, négyszer klubvilágbajnokságot, háromszor spanyol bajnokságot. Összesen 461 alkalommal lépett pályára az együttesben, és 36 gólt szerzett.

Még több sport…