2024. október 26. (szombat) 00:27

Rémálom Magyarországon

A Ferencváros 1–0-ra nyert az OGC Nice ellen a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának 3. fordulójában. A Nemzeti Sport tallózott a francia sajtóból, ahol nagyon nem kímélték a csapatukat.

L’Équipe

RÉMÁLOM MAGYARORSZÁGON – írja tudósításában a francia sportlap. A Nice öngóllal került hátrányba az első félidőben, tíz emberrel fejezte be a mérkőzést, és mindezek mellett Szofian Diop fejsérülést szenvedett. Csalódást keltő teljesítmény, fájó vereség egy nem különösebben erős ellenféllel szemben.

Le Figaro

ÖTLETTELEN FUTBALLT mutatott be a Ferencváros ellen a Nice, és három mérkőzésen csupán egy pontot gyűjtött az Európa-liga alapszakaszában – írja a francia lap online kiadása. Ezt a mérkőzést, amilyen gyorsan csak lehet, el kell felejteni, vasárnap a Monaco ellen ennél sokkal jobb teljesítményre lesz szükség.

Le Parisien

A párizsi lap szerint a Ferencváros URALTA A MÉRKŐZÉST a Nice ellen, a francia csapat nem tudta magát összeszedni az első félidőben kapott gól után. A második játékrész sem alakult szívderítőbben a Nice szempontjából, Franck Haise játékosaitól ennél sokkal több kell az európai kupaporondon.

Le Republicain Lorrain

„Ami elromolhatott, az el is romlott” – így a lotaringiai regionális lap online kiadása. A beszámoló szerint a nizzaiak teljesítménye a korábbi mérkőzésekhez képest is visszaesett, de a szerencse sem állt a „sasok” pártján. A csapat formája (mindössze két győzelem a legutóbbi 11 tétmeccsen) nem biztató a soron következő, Monaco elleni rangadó előtt.

Még több sport…