2024. szeptember 19. (csütörtök) 03:04

Sallai – Galataseray

Amikor már mindenki biztosra vette, hogy Sallai marad a Freiburgban, az utolsó pillanatban egy török csapat lecsapott rá és repülőt küldött érte, hogy este kilenc óráig sikerüljön nyélbe ütni. szerződést az orvosi vizsgálattal együtt.

Yagiz Sabuncuoglu, a török Sport Digitale újságírója pénteken a hivatalos X-oldalán hozta nyilvánosságra, hogy a jelenleg a német élvonalban (Bundesliga) szereplő Freiburg magyar válogatott labdarúgója elhagyja a klubot, és a török Galatasarayhoz szerződik. A Nemzeti Sport úgy értesült, az isztambuli klub különgépet küldött a magyar játékosért, aki még pénteken átesik az orvosi vizsgálaton.

A Galatasaray négyéves szerződést köt a Freiburgban futballozó Sallai Rolanddal és olyan világsztárokkal szerepelhet majd egy csapatban, mint Victor Osimhen és Mauro Icardi.. Sallai még ma Isztambulban lesz, hogy aláírja négyéves szerződését új csapatához. Fontos tudni, hogy hiba már nem nagyon csúszhat az átigazolás formálissá tételében, hiszen Törökországban ma este 9 órakor zárul az átigazolási időszak.

Még több sport…