2024. szeptember 22. (vasárnap) 08:33

Styles helyét keresik

Egyelőre nem tudják a Sunderlandnél, hol játszon Styles, a magyar válogatott középpályása, hiszen több poszton is bevethető.A csapat négy vereséggel a hátra mögött mist nem állt éppen jól, s szüksége van az őj játékosáéra, aki egy vakbélműtét után meg nincs tökéletes fizikai állapotban.

„Még ismerkedünk Callummal – jellemezte a helyzetet Mike Dodds, aki megbízott menedzserként irányítja a nehéz heteket élő Sunderlandet. – Technikás labdarúgó, aki a Barnsleyban sok poszton játszott: volt balhátvéd, bal oldali futó, játszott nyolcast, a millwalli kölcsönben túlnyomórészt a bal oldalon játszatták.”

Styles eddig két bajnokin lépett pályára a Sunderlandben, mindkétszer kezdőként; az első meccsen a bal oldalon, a másodikon alapvetően a jobbon – és mindkétszer lecserélték a hajrában, amiben az is szerepet játszott, hogy vakbélműtét miatt egy hónapot kihagyott, sok edzés kimaradt.

„ Callum sokoldalú futballista – idézi tovább Doddsot a The Northern Echo. – Az ilyen játékosok értékét aranyban mérik, hiszen sok helyen bevethetők, Callum ráadásul remek srác, rengeteget kérdez, hogy pontosan tisztában legyen az elvárásokkal, csakhogy a sokoldalúsága azzal jár, hogy egyelőre fogalmam sincs, hol lehetne a legjobb. Jól tudjuk, milyen szerepkörökben játszott eddig, most azt a posztot kell megtalálnunk, amelyiken a leghasznosabb lehet a mi számunkra.”

Még több sport…