2024. szeptember 25. (szerda) 00:21

Szalah – 215 millió font

A The Sun információi szerint a dzseddaiak világrekordot jelentő 215 millió fontos ajánlatot tettek az egyiptomiért.
Az angol sajtóhírek szerint a szaúdi klub képviselői hétfőn elrepültek Londonban, hogy megtegyék a végső, 215 millió fontos ajánlatukat Szalahért. Mivel Szaúd-Arábiában is már nagyon közeledik az átigazolásii idény vége, több lehetősége nem lesz idén a Liverpoolnak megválni a 31 éves támadójától.

A napokban a klub már visszautasított egy 170 millió fontos ajánlatot. A Liverpool többek között Szoboszlaival a középpályán, most állt fel, évek óta a legerősebb összeállításban léphet pályára és bármennyire is csalogató a klubnak a 215 millió fontos ajánlat, ha az egyiptomit elengednék, képtelenek lennének hasonló kvalitású csatárt szerződtetni. Igaz, a 31 éves egyiptomi jövőre talán mér nem kapna hasonló ajánlatot.

Szalah 2.45 millió fontot keresne hetente új klubjánál, a mezeladásaiból befolyó összeg nagy részét is megkapná, sőt részesedést is kaphatna legalább három szaúdi óriásvállalattól.Az eddigi legdrágább átigazolási összeg egyébként jelenleg Neymar nevéhez fűződik, akiért 200 millió fontot fizetett a Paris Saint-Germain 2017-ben, hogy elcsábítsa a Barcelonától.

Még több sport…