2024. június 15. (szombat) 12:30

Szalai hibázott, de bíznak benne

Szalai Attila játékáról is beszélt a sajtónak Christian Streich, a Freiburg vezetőedzője. A rutinos szakember megvédte a Dortmund elleni bajnokin hibázó bekket, s elmondta, hogy csütörtökön is számít a magyar válogatott labdarúgó játékára.

„Attila valóban elengedte Füllkrugot a harmadik gól előtt, de ezzel együtt jól játszott, s magabiztos teljesítményt láthattunk tőle. Most kizárólag a jó dolgokkal szeretnék foglalkozni, mert csütörtökön újabb meccs vár ránk. – utalt a Lens elleni El-mérkőzésre Christian Streich. – Attila remekül végzi a dolgát. Egy tapasztalt védőről beszélünk, aki rendkívül motivált és összességében egy remek fickó. Jót tett neki a játéklehetőség, mert megmutatta, hogy számíthatunk rá.”

A Kicker megjegyzi, hogy Szalainak Gulde visszatérése miatt várhatóan nem lesz bérelt helye a kezdőcsapatban a bajnoki meccseken. Ezzel együtt továbbra is kevés a hadra fogható védő a keretben, így Szalai vélhetően megkapja a lehetőséget Streichtől – ha máshol nem, akkor az Európa-ligában.

 

Még több sport…