2024. szeptember 20. (péntek) 11:54

Tényleg elkel az UTE?

Miután az UTE folytatta a mélyrepülését és simán kikapott az MTK-tól ismét lábra kapott. pletyka, hogy végre hazai kezekbe kerül a lila-fehér klub. Ám ez a hír már annyiszor megjelent, hogy csak akkor hihetjük el, amikor már tényleg alárják a szerződést.

A Nemzeti Sport szerint Roderick Duchatelet 13 év után eladja az Újpest FC-t, a vevővel megszületett a megállapodás, jövő héten pedig aláírhatják a szerződéseket. A lap szerint a váltást napokon belül be is jelenthetik.Legutóbb tavaly nyáron merült fel a Újpest FC lehetséges eladása, akkor három érdeklődő folytatott tárgyalásokat Roderick Duchatelet-vel, de egyikükkel sem született megállapodás. Azóta új vevő jelentkezett, megtörtént a klub átvilágítása és a napokban döntő szakaszukhoz értek az egyeztetések, azóta pedig az elvi megállapodás is megszületett.
Egy hazai nagyvállalat háttértámogatásával valósulhat meg a tulajdonosváltás. Az új tulajdonossal együtt hamarosan új szakmai stáb is érkehet a klubhoz, és a háttérben már folynak a tárgyalások az erősítésnek kiszemelt játékosokról. A megállapodás azért is sürgőssé vált, mert február 14-én lejár a hazai átigazolási időszak.
Péntek éjjel egyébként az Újpest egyik ultracsoportjának a Facebook-oldalán jelent meg egy bejegyzés, mely szerint
Nebojsa Vignjevic, a klub edzője azt az ígéretet adta a tábornak, hogy beadja lemondását Roderick Duchatelet-nek.

 

Még több sport…