2024. szeptember 16. (hétfő) 21:12

Vécsei – Paks

A Nemzeti Sport értesülései szerint a 12-szeres magyar válogatott Vécsei Bálint a Paksi FC-hez szerződhet. Vécsei Bálint tavaly nyáron a szerződése lejártával három és fél év után hagyta el a Ferencvárost. A középpályás rövid ideig a japán Kobéban szerepelt, és bár bajnokságot nyert a csapattal, csak két bajnokin játszott, ezért januárban távozott a klubtól. Azóta elsősorban külföldi ajánlatokra várt, de mivel nem sikerült külföldön csapatot találnia, itthon folytatja a pályafutását. Információink szerint hétfőn már orvosi vizsgálaton járt a Paksi FC-nél és a napokban szerződést is köthet a klubbal.

Vécsei 12-szer szerepelt a magyar válogatottban, legutóbb tavaly márciusban, a bolgárok elleni Eb-selejtezőn, melyen gólt is szerzett. Nemrég a Nemzeti Sportnak elmondta, nem mondott le arról, hogy az Eb-n is pályára lépjen a magyar válogatottban. Kérdés, Pakson tud-e még annyit játszani a bajnokságból hátralévő hat meccsen, illetve a Magyar Kupában, hogy meggyőzze Marco Rossi szövetségi kapitányt, vele is érdemes számolni.

Pakson, Bognár György keze alatt már sok magyar játékos megújult, s remélhetőleg ez a sors vár Vécseire, aki az FTC egyik biztos pontja volt, míg az akkori edző le nem mondott róla. A japán kirándulás nem sikerült, viszont Vécsei még csak 30 éves…

Még több sport…