2024. szeptember 23. (hétfő) 22:25

A Stones immár rumban utazik

A karibi feelinget hozza a karamellizált banán és a trópusi gyümölcsök ízeivel az a rum, amelyet a Rolling Stones adott ki. A Crossfire Hurricane nevet a Mick Jagger és Keith Richards által írt, 1968-as Jumpin’ Jack Flash című sláger nyitószövege ihlette. A rummal való szerelmi viszonyuk a 70-es években kezdődött, amikor a Goats Head Soup című albumukat rögzítették a jamaicai Kingstonban.

– Számunkra a Karib-tenger több mint egy gyönyörű hely. Ez a történetünk része – fogalmazott a 80 éves Mick Jagger és a 79 éves Keith Richards. – Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Universal Music Grouppal és a Socio Venturesszel közösen létrehoztuk első prémiumszeszesital-márkánkat.

– A Rolling Stones továbbra is hihetetlen hatással van a populáris kultúrára, képes elérni a rajongókat több generáción keresztül szerte a világon. Izgatottan és büszkén jelenthetjük be ezt az új vállalkozást, amely tovább bővíti és építi ikonikus márkájukat – erről már Boyd Muir, a Universal Music Group ügyvezető alelnöke beszélt.

A Crossfire Hurricane-t öt évig érlelik tölgyfahordókban aranyárnyalatot adva neki, és olyan mélységet, komplexitást és karaktert, amely ideálissá teszi az önmagában történő fogyasztásra, nem csupán koktélok alapanyagaként.

Kapcsolódó
Még több NAGYVILÁG…