2024. szeptember 19. (csütörtök) 18:10

Csak a szex hat a magyar társadalomra?

Stefano Bottoni történész szerint a magyar kormány csak akkor kerülne igazán bajba a kegyelmi botrány miatt, ha az ügy felelősei között lenne Orbán Viktor vagy családja is. Szerinte az ellenzék nem tudott megfelelően reagálni az elmúlt időszak eseményeire, Az influenszerek tüntetése hozhatja vissza a fiatalokat a politikába.
Stefano Bottoni úgy látja, az utóbbi években hiába voltak nagyon súlyos korrupciós ügyek, lényegében változatlan maradt a Fidesz támogatottsága. A történész szerint korábban például kormányok buktak meg, ha 0 százalékos volt a gazdasági növekedés és 20 százalékos az infláció, de ez ma már egyáltalán nem számít. Mint mondta, a legtöbb választó számára a demokrácia és a jogállamiság kérdése is lényegtelen. MAGYARORSZÁGON CSAK EGY DOLOG KÉPES HATNI A TÁRSADALOMRA: A SZEX.
„Ez szörnyű és alacsony színvonalra utal, de ettől még ez a helyzet” – mondta Stefano Bottoni, aki kiemelte, hogy a nyugati média gyakorlata lényegében „mészárszéket“ jelent a politikusoknak, ugyanakkor erős kontrollt is biztosít.„Az ma már keveseket érdekel, ha valaki azt állítja magáról, hogy nincs megtakarítása, de közben van vidéken egy kastélya”.

Még több ITTHON…