2024. október 20. (vasárnap) 01:41

München, Rostock – az autósok Mekkája

Volkswagen Atlas

A legújabb – részben Magyarországon gyártott – Audi, Mercedes újdonságok mellett a BMW, VW, Mazda, Hyundai, Opel, Renault, Škoda, Dacia és Fiat modellekkel is megismerkedhetnek az érdeklődők a tavaszi rostocki „Autotrend” standjainál. A hajdani NDK északi csücskében Trabanttal, Wartburggal, Barkasszal már csak ritkán találkozni!

Akinek nincs kedve március végéig várni a keleti-tengerparti jármű mustrára, az már e hetekben is megcsodálhatta a legfrissebb európai és ázsiai típusokat. Hiszen február 22-én tárta szélesre a kapuit Dél-Németország legrangosabb járműipari seregszemléje, a Münchener Autotage. A mintegy 10 ezer négyzetméteres szakvásáron a több tucatnyi kiállító/kereskedő standjainál akár azonnal meg is lehetett rendelni az új gépkocsik!

A 1,5 millió lakosú bajor főváros öt napos mustráján a „hazai” Audik és BMW-k mellett természetesen a Volkswagen 2023-as kínálatával is megismerkedhettek a vásárlátogatók. Egy évtizeddel azután, hogy a hetedik generációs VW Golf Év autója címet kapott, a kompakt kategóriában immáron a legendás típus nyolcadik, kilencedik (ID), részben elektromos nemzedéke toboroz vevőket. A 2017-ben francia kézbe került Opel friss Corsája, Astrája, Mokkája és a Ford fürge Focusa is e mezőnyben próbál sikert aratni. Folyt. köv. Rostockban: az AutoTrend 2023. március 31.-én rajtol!

Kapcsolódó
Még több autó…